Activiteiten

De activiteiten commissie van TIE-Break organiseert gedurende het jaar diverse activiteiten om nieuwe leden bekend te maken met de vereniging en de onderlinge band tussen de overige leden te versterken.

In 2019 zal de activiteiten commissie van start gaan met het jaarlijkse wintertennis toernooi in februari. Zodra het zomerseizoen begint, zullen we een zomerseizoen openingsactiviteit houden, waarbij we een grote opkomst verwachten. Wij kijken er naar uit iedereen dan weer te ontmoeten. Ook nieuwe / potentiële leden zijn welkom.

2019 is ook het jaar dat onze vereniging haar 60 jarig heeft. Hoe we hier aandacht aan gaan besteden volgt later op deze website.

Gedurende het gehele jaar zullen we om de drie of vier weken een hussel plannen. Voor het eerst willen we hierbij een klein competitie element invoeren, waardoor we aan het eind van het seizoen een hussel-kampioen en -kampioene, zullen hebben …. In bijlage hussel_ladder reglement vind je de hierbij horende score-regels.  Klik op activiteiten overzicht 2019 voor het volledige husseloverzicht van dit jaar. Ook andere activiteiten vind je in dit overzicht.

En wat er nog meer in het vat zit, volgt later hier op de site. Blijf op de hoogte en kijk met enige regelmaat….

Voor informatie stuur een e-mail naar de  activiteitencommissie.

Petra van Marlen

Theo Goumans